top of page
Donateur-massage-voor-de-zorg.png

Word donateur

Geef de kracht van een handmassage cadeau!

“Wat geweldig dat jullie dit doen! Ik zie mijn moeder tijdens de massage volledig ontspannen en genieten, kan ik iets voor jullie doen?”

Doneren aan MvdZ

In deze moeilijke tijd lijden veel ouderen aan dementie en wij willen helpen. Met jouw gulle donatie waarmee wij hen ondersteunende handmassages kunnen geven, kan je een verschil maken in het leven van deze senioren.

Jouw donatie geeft deze ouderen de kans om de kalmerende effecten van een handmassage te ervaren, waarvan bekend is dat het stress vermindert en ontspanning opwekt. Het is een gemakkelijke manier voor jou om te laten zien dat je geeft om mensen die lijden aan dementie.

Door ons doel te steunen, kun je ervoor zorgen dat heel veel mensen toegang hebben tot de therapeutische voordelen van een handmassage wanneer ze die het meest nodig hebben. Je vriendelijkheid zal nog jaren herinnerd worden!

Overweeg alsjeblieft om te doneren zodat we troost en vreugde in hun leven kunnen brengen - samen kunnen we een verschil maken in het leven van senioren met dementie!

Met een donatie ben je gelijk vriend van de stichting. Daar worden wij blij van! Je kan eenmalig of periodiek bijdragen. Zo help je ons met het geven van mooie massages. We kunnen hiermee ook groeien, want we willen in het hele land mensen blij maken met onze giften.

Op 15 augustus 2023 zijn er 40 mensen vriend van de stichting. Wordt je ook vriend?

Elly

“Wat is dit prachtig, ik zie mijn moeder weer even intens genieten” 
bottom of page