top of page
zorginstelling.JPG

Word deelnemende zorginstelling

Menswaardigheid vanuit verbinding

"Een massagevorm die laagdrempelig en doeltreffend is"

Aanmelden zorginstellingen

Bedankt! We nemen contact met je op!

Deze zorginstellingen zijn
al aangesloten

Als zorginstelling bent u verantwoordelijk voor het welzijn van uw bewoners met dementie. Onze stichting wil u daarbij graag de helpende hand reiken. De masseurs van de stichting zijn opgeleid voor het geven van een hand-onderarmmassage. Deze vorm is bijzonder effectief en plezierig voor ouderen met dementie. De massage die wij verzorgen wordt vanuit het hart gedragen. Op deze wijze maken wij contact met de mens achter de ziekte. Het biedt een unieke, comfortabele ervaring die tot bijzondere resultaten leidt. Kortom, door gebruik te maken van onze diensten kunnen zorginstellingen het welzijn van hun bewoners met dementie verbeteren en hen helpen om comfortabeler en meer ontspannen te blijven.

Wij ontwikkelen snel en proberen altijd aan de vraag te voldoen. Natuurlijk zijn wij afhankelijk van de vrijwillige masseurs. Wij doen ons best om ook uw bewoners een moment van menswaardigheid te geven. 

 

Ook andere organisaties die het idee hebben, dat hun klanten of leden in onze missie passen, mogen zich aanmelden. Wij gaan dan samen kijken naar de mogelijkheden.

Zorginstelling Blinkert

Onze bewoners mochten onlangs genieten van een heerlijke handmassage van Stichting Massage voor de Zorg.  

Waar in het begin de kat uit de boom werd gekeken, zo stonden de mensen even later in de rij!

4 masseurs hebben bijna non stop een hele middag met magie gestrooid. Want wat hebben de bewoners enorm genoten. De sfeer was heel warm en aangenaam. Het rook heerlijk, er stond een ontspannen muziekje op, en het moment dat een cliënt plaatsnam zag je iets moois gebeuren.. ontspanning, overgave, rust.  Er werden zelfs massages op maat geven, aan het bed, of op de eigen afdeling. Stichting Massage voor de zorg heeft in ons huis een prachtige middag verzorgd, het is zelfs zó goed bevallen dat we dit maandelijks willen inzetten. Wij van de Blinkert vonden het heel bijzonder en waardevol om dit onze bewoners aan te kunnen bieden. Dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt!

bottom of page