top of page
Arms

 Word vrijwilliger 

“De bijdrage uit jouw hart, ontvang je vele malen terug”

Vrijwilligersrollen bij Massage voor de Zorg

Masseurs zijn altijd welkom!

Zoals Nienke vertelt in de video, kunnen wij het niet beter zeggen. Je kan een groot verschil maken dat heel voelbaar is. Misschien heb jij al massage ervaring en wil je wel wat uren inzetten voor onze doelgroepen? Als teamlid van de stichting zorgen wij voor de juiste begeleiding en regelen wij een plek waar je de massages namens de stichting kan geven. Dat kan in het hele land, want wij gaan een mooie plek voor je zoeken. Je gaat altijd samen met een collega de massages geven. Wij vinden het belangrijk, dat je ruggespraak met elkaar hebt en dat je voelt dat je deel uit maakt van een team. Wij stellen het zeer op prijs dat je een workshop volgt voor deze specifieke vorm. Dan kunnen wij ook borg staan voor de kwaliteit. 

 

Maar misschien kan je nog niet masseren en wil je het heel graag leren. Dat kan zeker. De meeste vrijwilligers zijn zo begonnen. Wij zorgen vanuit de stichting ook goed voor het team, met bijeenkomsten voor verdieping, inspiratie en oefenmomenten. Er zijn mogelijkheden voor een vrijwilligersvergoeding, als je dat graag wil.

Vrijwilliger plaatje (Klein).JPG
P1050080.j2k

Ben jij de spin in het web?

We zijn vorm aan het geven aan een landelijk netwerk van masseurs, die in zorginstellingen de massagevorm gaan geven. Dat vraagt behoorlijk wat coördinatie en daar zoeken wij enthousiaste mensen voor. Het idee is om per regio een coördinator aan te stellen. Je bent aanspreekpunt voor de masseurs en zorgt dat de planning en bezetting op rolletjes loopt. Je bent dus een spin in het web. Wij zorgen vanuit de stichting voor de nodige ondersteuning. Wellicht voel jij je betrokken  bij ouderen met dementie en vindt je dat zij extra aandacht goed kunnen gebruiken. Als het jouw voldoening geeft om zaken te regelen en een rol te spelen in de communicatie met masseurs en zorginstellingen, kom dan met ons in contact door je aan te melden.

Kom bij het bestuur!

Zonder visie en missie zijn we stuurloos. Het bestuur zorgt voor de juiste koers. Het bestuur bestaat op dit moment uit 4 leden. Voorzitter Eric Both, secretaris Gertjan Lasker, penningmeester Tanja Huisman en algemeen lid Karin Kiewiet. Wij willen dit kader graag versterken met nieuwe rollen, zoals bijvoorbeeld een markenteerstrateeg, een social media deskundige en een sponsor werver of materiaal beheer. Wil je ook helpen vorm te geven aan onze ambitieuze maar toch ontspannen organisatie? Meld je dan bij ons aan. Samen houden we koers. 

bestuur 2.jpg

Zie jij jezelf een van deze rollen vervullen? 

Meld je aan als vrijwilliger of neem contact op met Eric

Aanmelden vrijwilliger

Bedankt! We nemen contact met je op!

Vragen? Bel of e-mail me gerust!

Mail: info@massagevoordezorg.nl

telefoon: 06 349 318 43

P3280039.JPG
bottom of page