top of page

za 16 sep

|

Onder de Toren

Verdieping voor masseurs 16 september

Op veler verzoek gaan we nogmaals verdiepen met Trager Approach samen met Anneke Koper.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Verdieping voor masseurs 16 september
Verdieping voor masseurs 16 september

Tijd en locatie

16 sep 2023 14:00 – 16:30

Onder de Toren, A. Hofmanweg 1a, 2031 BH Haarlem, Nederland

Masseurs

Over de massage

We willen jullie in de gelegenheid stellen om kennis en vaardigheden uit te breiden. Op veler verzoek gaan we nogmaals dieper in op Trager Approach met Anneke Koper. Het is geen probleem als je de eerste keer gemist hebt. Een stukje theorie en natuurlijk fijn oefenen met elkaar. 

Er is ruimte voor ongeveer 20 mensen om mee te doen met deze inspirerende verdieping.

Trager approach

Trager approach is ontwikkeld door de Amerikaan MiltonTrager. Het is een vorm van massage om  lichaam en geest uit te nodigen tot ontspanning en innerlijke vrijheid te laten ervaren.

Graag wil ik jullie de Trager principes laten ervaren zodat je deze kunt inzetten tijdens het geven van je massages. Trager gaat uit van de eenheid van lichaam en geest en gaat onder andere uit van ritme van de client, zwaarte kracht voelen en gewicht ervaren, tijdens zachte aandachtige aanraking. Waardoor een gevoel van thuis komen in je eigen lichaam gegeven wordt. Het is geschikt voor alle leeftijden, met of zonder klachten of beperkingen.

Zelf heb ik de Trager opleiding afgerond in 2014 en volg jaarlijks de bijscholingen. Ik heb een praktijk voor lichaamswerken bewustzijn Rebalancing, Trager approach en Somatic experiencing.

https://www.trager.nl/wat-is-de-trager-approach

Deel deze massage

bottom of page