top of page

Eerstejaars masseurs in opleiding dragen bij aan hartverwarmende donatie

Op 24 juni hebben eerstejaars masseurs in opleiding hun vaardigheden op een bijzondere manier ingezet. Zij hebben familie en vrienden gemasseerd en de opbrengst van maar liefst €865,- gedoneerd aan de stichting Massage voor de Zorg. Het is hartverwarmend om te zien dat deze mensen zich zo hebben ingezet voor het welzijn van anderen.

De stichting Massage voor de Zorg zet zich onder andere in om ouderen met dementie met massage 1 op 1 aandacht te geven. Dit kan helpen bij het verminderen van stress en angst. Het draagt enorm bij aan een gevoel van welzijn, al is dat soms alleen in het moment. De donatie van de eerstejaars masseurs in opleiding zal verder bijdragen aan het mogelijk maken van deze massages voor ouderen met dementie.

Liesbeth Baas en Roland Scholtz hebben namens de stichting de donatie in ontvangst mogen nemen. Wij zijn dankbaar voor deze bijdrage en benadrukken dat het belangrijk is om aandacht te blijven schenken aan het welzijn van ouderen met dementie.

Het is inspirerend om te zien hoe deze eerstejaars masseurs in opleiding hun vaardigheden op een positieve manier weten in te zetten. Het is belangrijk om te blijven investeren in toekomstige zorgprofessionals en te stimuleren dat zij zich inzetten voor het welzijn van anderen. Deze donatie is daar een mooi voorbeeld van.

Laten we hopen dat deze hartverwarmende bijdrage ook anderen zal inspireren om zich in te zetten voor het welzijn van ouderen met dementie en andere kwetsbare groepen in onze samenleving. Samen kunnen we het verschil maken en bijdragen aan een betere wereld.


33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page