top of page

Enorme opbrengst emballageactie!Wij zijn zo blij om vandaag te kunnen schrijven over de fantastische donatieactie van statiegeld bij Albert Heijn De Vos in Haarlem. In de maand juni hebben heel veel klanten hun lege flessen ingeleverd en royaal gedoneerd. De opbrengst van deze actie van maar liefst €1071,90 gaat naar onze stichting Massage voor de Zorg, die zich inzet voor ouderen met dementie door het verzorgen van hand-onderarmmassages.


Het is geweldig om te zien dat een simpele actie, zoals het inleveren van lege flessen, kan bijdragen aan het verbeteren van de levenskwaliteit van ouderen met dementie. Massage is een bewezen methode om stress en angst te verminderen en om een gevoel van rust en ontspanning te bevorderen. Voor ouderen die vaak te maken hebben met gevoelens van verwarring en angst, kan een massage een enorme bron van comfort zijn.


Dankzij de donatieactie van statiegeld bij Albert Heijn De Vos kunnen wij als stichting Massage voor de Zorg ons belangrijke werk blijven doen.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat ouderen met dementie de zorg en aandacht krijgen die ze verdienen.

Bedankt voor jullie steun!


Als je het fijn vindt om ons structureel te ondersteunen met een donatie, dan kan je dat heel makkelijk regelen op https://massagevoordezorg.nl/donateur

Bedrijven die zich maatschappelijk betrokken voelen bij onze doelgroepen en ons willen sponsoren kunnen daarvoor naar https://massagevoordezorg.nl/sponsor


21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page