top of page

Flessen inleveren voor Massage voor de Zorg

Emballage actie met AlbertHeijn De Vos filialen in Haarlem

De hele maand juni zijn wij met het statiegeld van lege flessen weer het goede doel van Albert Heijn De Vos. Vorig jaar heeft dit ons een mooie donatie opgeleverd van €727,-. Dat was wel over een periode van twee maanden. We zijn benieuwd wat het ons dit jaar gaat brengen. Dit is hoe je ons kunt helpen:

Begin alvast met sparen! Verzamel je lege flessen. Dit kan elk type drankfles zijn, zoals plastic waterflessen, glazen frisdrankflessen, of aluminium blikjes.

Lever de lege de flessen in bij een Albert Heijn De Vos filiaal. Dat kan bij de Westergracht, De Spoorstraat, Merovingenstraat of op De Raaks.

Moedig je vrienden, familie en collega's aan om hun lege flessen daar in te leveren en ook te doneren.

Door je lege flessen te doneren aan Massage voor de Zorg, kun je onze missie steunen om gratis massages te geven aan mensen die het zo nodig hebben, zoals ouderen met dementie, mensen met een spierziekte etc.. Bovendien draag je zo je steentje bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid.

Dus de hele maand juni sparen voor Massage voor de Zorg! Het delen van onze berichten op social media helpt natuurlijk ook enorm om meer mensen te bereiken en te enthousiasmeren.10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page