top of page

Massage voor de Zorg 2.0!We zijn verheugd de lancering van onze gloednieuwe website aan te kondigen! De website gaat ons enorm ondersteunen in de organisatie. Onze website geeft je toegang tot informatie over onze diensten, hoe je betrokken kunt raken als vrijwilliger, donateur of sponsor, en hoe je als zorgorganisatie mee kan doen.

Onze vrijwilligers spelen een essentiële rol om ervoor te zorgen dat we mensen kunnen geven wat zij van ons het meest nodig hebben. We vertrouwen op hun inzet en toewijding, zodat we onze diensten gratis of tegen lage kosten kunnen blijven aanbieden aan doelgroepen die binnen onze missie vallen. Onze focus is momenteel op ouderen met dementie.

Donaties zijn ook belangrijk om Massage voor de Zorg draaiende te houden, zodat we onze diensten gratis of tegen lage kosten kunnen blijven aanbieden aan mensen die onze aandacht zo goed kunnen gebruiken. Donaties helpen de administratieve kosten te dekken, zoals benodigdheden en andere materialen die nodig zijn voor elke massagesessie, en dekken ook eventuele extra kosten die gedurende het jaar worden gemaakt, zoals marketingmateriaal en reiskosten in verband met onze plannen om landelijk een netwerk te creëren.

Tenslotte verschaffen sponsoren ons de broodnodige financiële steun, zodat we nog verder kunnen groeien door uit te breiden naar meer gebieden waar behoefte is aan onze mooie massages, maar nog niet genoeg middelen beschikbaar zijn. Wij gaan voor een brede steun vanuit het hart. Dan kunnen wij met gemak groeien en onze doelen realiseren.51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page