top of page

TK Vastgoed – Sponsor van Massage voor de Zorg

Bijgewerkt op: 24 apr. 2023

Prachtig nieuws, want TK Vastgoed heeft gekozen voor het premium sponsorpakket! Uit handen van Richard Tamerus mochten wij daarvoor een cheque in ontvangst nemen. Daarmee is een samenwerking tot stand gekomen voor een jaar.


TK Vastgoed voelt zich enorm betrokken bij ouderen in zorginstellingen en de zorg er om heen. Zij heeft in onze stichting een partner gevonden die op geheel eigen wijze vorm geeft aan die maatschappelijke betrokkenheid. Met dit sponsorbedrag krijgt de stichting een belangrijke impuls. Zo kunnen wij heel veel massages realiseren in het komende jaar. Zorgpersoneel en ouderen komen hiervoor in aanmerking en daar is ook veel behoefte aan. Gedurende de Coronaperiode heeft het zorgpersoneel het enorm zwaar. Ouderen ontberen fysieke contacten, de knuffels en spontane aanraking. De stichting Massage voor de Zorg vormt een verbindende schakel. Wij vertalen via massages, waardering en compassie vanuit de samenleving. Als er ruimte voor is, gaan wij direct aan de slag!


Ons partnership biedt TK Vastgoed de mogelijkheden om ons mee te nemen in haar eigen strategische doelstellingen. Verder zorgen wij voor extra zichtbaarheid van het bedrijf op social media en de website.


Heeft dit uw interesse gewekt en wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Neem dan contact met ons op of kijk even op massagevoordezorg.nl/doneren/
10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page