top of page

Verdieping voor masseurs MvdZ

Bijgewerkt op: 18 mei 2023Massage is een prachtige manier om mensen te helpen zich beter te voelen en hun algehele gezondheid en welzijn te verbeteren. Maar hoe kunnen we als massagetherapeuten onze vaardigheden naar een hoger niveau tillen en nog meer verschil maken voor onze cliënten? Dat is waar de verdiepingsworkshop van Massage voor de Zorg om de hoek komt kijken!

Onder leiding van Anneke Koper bood de workshop Trager Approach massagetherapeuten de gelegenheid hun kennis en vaardigheden te verdiepen via een langzame en intentionele aanpak. En de opkomst was geweldig! Het was zo inspirerend om zoveel gepassioneerde masseurs bij elkaar te zien komen om te leren en te groeien.

Tijdens de workshop deelde Anneke haar expertise en kennis over hoe je Trager Approach kunt gebruiken om diepere niveaus van ontspanning en genezing te bereiken. Ze gaf een praktische demonstratie en tips die we meteen in de praktijk konden toepassen. Het was mooi om te zien hoeveel verschil deze aanpak kan maken.

Er lag nog meer magie in het samen zijn. We konden in contact komen met andere masseurs, onze ervaringen delen en van elkaar leren. Het was zo versterkend om omringd te zijn door gelijkgestemden die onze passie delen om mensen te helpen zich beter te voelen.

En als klap op de vuurpijl is er een video-impressie gemaakt van de workshop! Dit betekent dat zelfs degenen die niet aanwezig konden zijn, toch nog even sfeer kunnen proeven.

Kortom, de verdiepingsworkshop was een geweldige ervaring die wij ten zeerste aanbevelen aan elke masseur die zijn vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen. Bedankt Anneke Koper voor het creëren van zo'n prachtige gelegenheid voor ons om samen te leren en te groeien!
70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page