top of page

Volgende stap naar nieuwe regio!

Met heel veel enthousiasme zijn wij voorzichtig stappen aan het maken naar andere regio's. Rita Groen uit Spijkenisse heeft met onze stichting Massage voor de Zorg contact gezocht.

Zij werd zo blij van onze initiatieven. Haar werkervaring en massageachtergrond vallen voor ons geweldig samen. Zij kan daarin enorm betekenisvol zijn voor de stichting. Met name het project Hand-onderarmmassage voor ouderen met dementie spreekt haar erg aan.

Rita wil met liefde de rol van coördinator in de regio Voorne-Putten op haar nemen. Na een aantal gesprekken met elkaar hebben wij besloten om daadwerkelijk deze stap in gang te zetten. Daar komt natuurlijk veel bij kijken en het is ook weer bijzonder leerzaam voor ons. Alle praktische informatie verzamelen of opnieuw organiseren. Vervolgens de timing zo goed mogelijk laten verlopen. Geen haast maar wel overtuigt doorgaan. De eerste signalen zijn positief. Enkele zorginstellingen hebben al te kennen gegeven, dat zij heel graag met ons in zee gaan. Verder wil de streekkrant Groot Nissewaard gratis een vacature voor vrijwillige masseur plaatsen.

Wij zijn zo benieuwd hoe het zich zal ontwikkelen! Gezien het succes in de regio Zuid-Kennemerland hebben wij er alle vertrouwen in.

Wij vinden het geweldig, dat Rita samen met ons in deze regio wil pionieren en alle mogelijkheden wil onderzoeken.
131 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page